[Laatste update 9 maart 2022]

Graag beantwoorden we op deze pagina al je vragen over onze trainingen ten tijden van de uitbraak van het Corona virus.

Zit het antwoord op je vraag er niet tussen? Mail ons gerust.

 • Gaan de open trainingen door?

  Ja, onze trainingslocaties zijn open.
 • Wat als de maatregelen in de toekomst weer aangescherpt worden?

  Als dat het geval is en er kunnen geen fysieke trainingen plaatsvinden dan zullen we de training die dag digitaal laten doorgaan.

  Ook kan het zijn dat er in de toekomst weer eisen gesteld worden aan toegang tot horeca locaties. We zijn verplicht om deze regels te volgen.

 • Hoe staat het met de veiligheid op jullie trainingslocaties?

  Al onze open trainingen worden verzorgd op Horeca locaties en daar worden de maatregelen gevolgd die op dat moment gelden. Hier wordt door zowel de medewerkers van de locaties als door onze eigen trainers op toegezien.

 • Wat als ik ziek ben of klachten heb?

  Wanneer je ziek bent, of klachten hebt, dan ben je gehouden aan de richtlijnen die daarvoor gelden. Mocht je hierdoor de training missen gaan we daarmee om als elke reguliere verhindering: je kunt de training dan later inhalen tegen opfristarief.
 • Ik wil liever niet naar de open training komen. Wat kan ik doen?

  Je inschrijving geldt voor een specifieke datum. Wil (of kan) je niet deelnemen om wat voor reden dan ook. Geen enkel probleem: je betaalt gewoon en mag hem later inhalen tegen opfristarief.

 • Kan ik van een digitale training dezelfde kwaliteit verwachten dan een fysieke training?

  Ja. We hadden sowieso al veel ervaring met het geven van digitale trainingen maar in het afgelopen jaar vond een groot deel van onze trainingen online plaats. Onze trainers zijn zeer bedreven in het geven van online trainingen.

  Ook kiezen we er heel bewust voor om de groepen bij een online training kleiner te maken. Zo kunnen we voldoende persoonlijke interactie garanderen met de trainer.

 • Kan ik de training later inhalen wanneer ik Covid heb?

  Als je verhinderd bent door ziekte dan kun je de training later inhalen door middel van een opfrisdeelname. Dit betekent dat we alleen de kosten in rekening brengen die we zelf extra maken wanneer je de training later komt inhalen. Denk hierbij o.a. aan de arrangementskosten.

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Marco Zonneveld

De tips die je bij deze cursus krijgt kun je direct in de praktijk gebruiken. Veel tips ook over het beter en sneller gebruiken van email programma’s. Zeker een aanrader.

10/10
Klantenvertellen
Yvette Wiegand

Het was een erg nuttige 1-daagse cursus. Veel geleerd, en nuttige tips die goed toepasbaar zijn voor iedereen. De cursus werd gegeven door een erg enthousiaste cursusleider, die ons de hele dag op een leuke manier geboeid hield

10/10
Klantenvertellen
Sylvia Theune

Mijn werkdag word ingevuld door de lengte van de mail box en onvoorziene situaties waardoor ik veel stress ervaar en het gevoel heb dat zaken me overkomen. Ik heb het gevoel mijn werk niet af te krijgen.
In de training word duidelijk uitgelegd dat regie pakken over je agenda en je mail heel goed kan. Je krijgt heel veel tips en trucs. Inzicht in gedragsverandering bij jezelf maar ook praktische tips in hoe je de mail box en agenda beter kunt inrichten.

10/10
Klantenvertellen
Joost Jansen

Omdat ik weet dat ik effectiever werken kan maar het zelf niet voor elkaar kreeg heb ik een timemanagementcursus gevolgd bij Tijdwinst.com. Ik ben net klaar met het inrichten van mijn lichtgewicht waterdichte timemanagement systeem (jawel, inbox is opgeruimd en zowaar leeg!) en klaar voor een effectievere toekomst. De wil is er in ieder geval!
De trainer was vriendelijk en kundig en kon alle vragen beantwoorden. Hij had een goede mix tussen enerzijds vertellen en informatie verstrekken en anderzijds werkvormen die mij als cursist zelf aan het werk zetten en me tot nieuwe inzichten over mijn werkwijze brachten. Ik heb zin om het geleerde in de praktijk te brengen.

10/10
Klantenvertellen
Arnaud Miltenburg

Vandaag de training Time Management gevolgd. Top training. Spiegelen van gedrag en vervolgens met tips, tricks en inzichten een helder oplossing biedend. Veel aan gehad en nu gelijk in de praktijk brengen.

9/10
Klantenvertellen
Andrea Garritzen

Ik heb de training als leerzaam ervaren. De training werd op een hele prettige manier gegeven. De sfeer was dan ook heel goed. Iedereen deed goed mee. Fijne ervaring.

10/10
Klantenvertellen
David van ’t Wout

Was een zeer leerzame training. Met een goeie leraar die met passie vertelde waardoor het geen saaie training was.

9/10
Klantenvertellen
Angelique Crapels

Ik heb veel praktische tips ontvangen hoe ik meer efficiënt kan werken. Daarnaast ook zicht gekregen op dingen die ik doe die energie wegtrekken of me uiteindelijk meer tijd kosten.
Ook een wereld voor me open gegaan hoe ik outlook handig en efficiënt kan inrichten.

9/10
Klantenvertellen
Tamara Ernst

Een fijne training op een enthousiaste manier gegeven door Daan die

iedereen de ruimte geeft om invulling te geven aan de opdrachten en om vragen te stellen. Leuke interactie, herkenbare situaties, nieuwe inzichten en fijne concrete toepassingen. Een leuke en leerzame dag, waarbij Daan je stimuleert om ook echt direct aan de slag te gaan.

8/10
Klantenvertellen
Sandra Spelthan-Prins

Na de training ben je in staat om efficiënter om te gaan met je tijd, maak je beter gebruik van de mogelijkheden van Outlook, waardoor je meer overzicht houdt! Absoluut een aanrader!

10/10
Klantenvertellen
Sandra Boumans

Een training met héél veel tips die je meteen in de praktijk kan brengen!

10/10
Klantenvertellen
An De Ridder

Een zinvolle en vooral toffe dag. Als alle werkdagen zo waren…!

8/10
Klantenvertellen

Wij zijn geaccrediteerd door

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,3

Score: 9,3

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten