Privacy policy en disclaimer

Net als jou houden wij ook niet van SPAM en andere ongevraagde informatie

Deze website TimeManagement.net is een onderdeel van het bedrijf TIJDwinst.com. TIJDwinst.com doet zijn uiterste best om de informatie op deze website zo actueel en volledig mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat informatie onjuist of onvolledig is. De inhoud kan zonder vooraankondiging wijzigen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten liggen bij TIJDwinst.com. Geen van de informatie mag worden gekopieerd, overgeplaatst of opgeslagen alvorens schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van TIJDwinst.com.

Privacy statement

Tijdens je contact met TIJDwinst.com, zoals via het bezoek van onze verschillende websites, verzamelen wij persoonsgegevens over je. Dit gebeurt zowel direct (via een verzoek om gegevens aan jou) als indirect.

TIJDwinst.com wendt deze persoonsgegevens uitsluitend aan voor de in dit privacystatement omschreven doeleinden. TIJDwinst.com houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die met jou in verband kunnen worden gebracht. Het gaat dan om gegevens zoals je naam en adres, maar ook gegevens zoals je e-mailadres of welke producten en/of diensten je van TIJDwinst.com afneemt.

Persoonsgegevens voor het leveren van producten en diensten

Indien je aangeeft dat je per e-mail geïnformeerd wenst te worden over onze producten en diensten, gebruiken wij met jouw toestemming je gegevens om je per e-mail te informeren. Je kunt je toestemming voor het verzenden van e-mailberichten ook weer intrekken, waarna wij geen informatie meer per e-mail verzenden.

Daarnaast hebben wij in sommige gevallen je adresgegevens nodig om de door jou verzochte informatie en/of bestelde producten per post toe te sturen. Deze gegevens verzamelen wij alleen als je tijdens de aanvraag daarvoor toestemming hebt gegeven. Tijdens het aanvraagproces wordt je er op gewezen welke persoonsgegevens wij precies van je nodig hebben om het betreffende product te kunnen leveren.

Geen gebruik van gegevens door derden

TIJDwinst.com stelt in geen enkel geval je gegevens ter beschikking aan derden. Ook worden je gegevens niet verkocht.

TIJDwinst.com kan in bepaalde gevallen bij wet worden verplicht om persoonsgegevens te verstrekken. Mocht zich dat voordoen, dan houden wij ons uiteraard ook aan deze wettelijke verplichting en aan de eisen zoals die voortvloeien uit de Wet bescherming persoonsgegevens.

Klikgedrag (alleen van toepassing op bezoekers van de website)

Indien je toestemming geeft voor het plaatsen van cookies kan TIJDwinst.com informatie over het gebruik van deze website verzamelen en analyseren, met inbegrip van de domeinnaam, het aantal hits, de bezochte pagina’s, bezochte vorige en volgende websites en de duur van de gebruikerssessie.

Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren, zodat TIJDwinst.com haar dienstverlening steeds kan verbeteren. De voor TIJDwinst.com zichtbare gegevens zijn hierbij niet te herleiden naar personen of persoonlijke gegevens.

Cookies (alleen van toepassing op bezoekers van de website)

Indien je toestemming geeft voor het plaatsen van cookies verzamelen wij gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

De door het cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van TIJDwinst.com of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Remarketing

Indien je toestemming geeft voor het plaatsen van cookies gebruikt deze website vormen van Remarketing om de bezoeker opnieuw te herinneren aan deze website, eventueel via derden websites of Google. Deze derden partijen kunnen een tekst of plaatje tonen om de bezoeker te herinneren aan het bezoek van de website van TIJDwinst.com. Door het accepteren van cookies worden gegevens verzameld en kan het zijn dat bezoekers worden herinnerd aan TIJDwinst.com.

Websites van derden (alleen van toepassing op bezoekers van de website)

Dit privacystatement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Vragen

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog specifieke vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen.

Verwijderen persoonsgegevens

Je gegevens worden door ons automatisch uit het bestand verwijderd indien wij deze niet meer nodig hebben voor onze dienstverlening. Indien je verzoekt om verwijdering van je gegevens, zullen wij je gegevens in principe vernietigen. Indien deze vernietiging consequenties heeft voor onze dienstverlening stellen wij je daarvan op de hoogte, alvorens tot vernietiging over te gaan.

Wijzigingen

TIJDwinst.com behoudt zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Het verdient aanbeveling om dit privacystatement geregeld te raadplegen. De wijzigingen zullen echter nimmer in strijd zijn met de eisen zoals deze zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

046 4811 055 *

Of mail onze collega Judith: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 46 4811 055
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time-management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

X