Vragen over de inhoud van onze training

 • Wat is het verschil tussen de verschillende time management methodes en cursus aanbieders?

  De ambitie van ons team bij TIJDwinst.com is om de toonaangevende experts te zijn op het gebied van modern time management in professionele organisaties door de hele Benelux.

  Lees verder

 • Waarom werken veel cursussen en boeken over time management niet?

  Je houding en persoonlijke effectiviteit veranderen niet op grond van theoretische argumenten. Toch bestaan veel trainingen over time management uit losse tips, modellen en scenario’s die gebaseerd zijn op een ideaalbeeld dat onwerkbaar is in je dagelijkse werkomgeving.
 • Hoe kies ik de beste cursus time management?

  Om een cursus timemanagement te vinden die je helpt om je dagelijkse werk slimmer en plezieriger uit te voeren, is het belangrijk om eerst voor jezelf helder te krijgen met welke knelpunten op het gebied van timemanagement jij of je team moeite hebben.

  Lees verder

 • Wat is Getting Things Done van David Allen?

  Getting Things Done is een timemanagement methode die is ontwikkeld door de Amerikaan David Allen. De Getting Things Done methode heeft wereldwijd veel bekendheid verworven door het gelijknamige boek.

  Lees verder

 • Wat is het verschil tussen Getting Things Done ® & Time Management? *

  Bij TIJDwinst.com zijn we enthousiast over de Getting Things Done methode van David Allen. Wij geloven echter niet in één systeem of goeroe als oplossing voor alle uitdagingen waarmee we tegenwoordig in de moderne werkomgeving mee te maken hebben.

  Lees verder

 • Behandelen jullie ook Microsoft Outlook i.c.m. Time Management?

  Microsoft Outlook is nog altijd de meest gebruikte software voor e-mail, agendabeheer, het managen van taken en relatiebeheer op kantoorwerkplekken in Nederland en België.

  In onze 1-daagse training time management leer je alles over het slim inzetten van Microsoft Outlook voor het stroomlijnen van je dagelijkse werk.

  Lees verder

 • Behandelen jullie ook Lotus Notes, Groupwise of Google Apps i.c.m. Time Management?

  Het gaat bij time management niet om welke software je gebruikt, maar om hoe je de software die je gebruikt kunt inzetten om slimmer te werken.

Overige vragen

 • Wat is een incompany of inhouse cursus?

  Alle onze cursussen en korte workshops worden ook op incompany (inhouse) basis bij jou op locatie verzorgd.

  Bij deze cursusvorm wordt de cursus voor je organisatie gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt.

  Een incompany cursus biedt je vele voordelen:

  • De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
  • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Een incompany cursus is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

  Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

 • Wat is een open training?

  Onze cursus time management is beschikbaar als open training. Bij deze cursusvorm wordt de cursus door ons georganiseerd op centraal gelegen locaties in Nederland en België. De open trainingen vinden maandelijks plaats. Voor meer informatie over de eerstvolgende beschikbare datum kun je de agenda raadplegen.

  Een open training time management is geheel verzorgd, wat betekent dat alle handouts, lunch, dranken en versnaperingen gedurende de dag zijn inbegrepen in de prijs.

 • Wat is de doelgroep voor onze trainingen?

  Iedereen van 18 jaar of ouder die vanuit zijn functie zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van Time-Management. Onze trainingen zijn heel waardevol voor iedereen die slimmer en effectiever wil (samen)werken. Een groot deel van de deelnemers bekleedt een leidinggevende, coachende of aansturende rol of is werkzaam in een HR-functie.

 • Waar vind ik de datums van de 1-daagse open trainingen?

  Alle beschikbare datums van onze maandelijks georganiseerde 1-daagse open trainingen, vind je via de volgende link naar de agenda met open trainingen.

 • Ik kan in de agenda niet alle locaties terugvinden?

  Voor onze open trainingen maken wij jaarlijks een planning bij de verschillende locaties. De data liggen daarmee al lang van tevoren vast. Het kan daardoor zijn dat niet alle trainingen op al onze locaties gegeven worden. Kijk voor het actuele aanbod van onze trainingen en locaties in onze trainingsagenda.

 • Kunnen jullie ook korte workshops en lezingen verzorgen?

  Geen probleem. Spreekt een bepaald thema uit onze cursussen je aan en zou je hier graag een korte workshop over willen volgen? Dat kan. Wij verzorgen dit soort korte workshops op incompany basis bij jou op locatie (ook wel inhouse genoemd) voor een groep mensen (collega’s, klanten etc.).

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons je wensen. We denken graag met je mee om een korte inspirerende workshop samen te stellen.

 • Ik wil graag op een specifieke datum deelnemen maar de training staat op vol?

  We werken bij onze open trainingen op basis van inschrijving. Het kan daarom zijn dat de groepen snel vollopen. In onze agenda kun je zien of er nog een plekje beschikbaar is op de datum van jouw voorkeur. Mocht dit niet meer het geval zijn, dan zul je een andere datum moeten kiezen. Gezien onze trainingen meerdere keren per maand verzorgd worden op diverse locaties is er altijd op korte termijn een plekje beschikbaar, we werken daarom helaas niet met wachtlijsten.

 • Wat kost een cursus of workshop?

  1-daagse open trainingen

  De kosten voor onze geheel verzorgde maandelijkse 1-daagse open training zijn €475,- excl. btw per persoon. Deze prijs is inclusief hand-outs, lunch en dranken gedurende de cursusdag. Bij inschrijving voor een open training met 2 of meer personen zijn er interessante kortingen. Je leest er alles over op onze korting-pagina. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een van de maandelijkse open trainingen via de online agenda.

  In-company trainingen en workshops

  De kosten voor een in-company training of korte workshop bij jou op locatie lees je in een vrijblijvende offerte die we je graag toesturen. Je vraagt kosteloos een offerte aan voor een cursus of workshop bij jou op locatie via ons online offerte-aanvraagformulier.

 • Hebben jullie korting voor studenten?

  We hebben zelf ook de studententijd meegemaakt en weten dat het in die periode een uitdaging is om de eindjes financieel aan elkaar te knopen.

  Kijk eens op onze kortingspagina waar je ook leest over kortingen voor studenten.

 • Kunnen jullie ook gratis een cursus of workshop verzorgen?

  We krijgen met regelmaat aanvragen om kosteloos cursussen of workshops te verzorgen voor bijvoorbeeld netwerkverenigingen, stichtingen zonder winstoogmerk en goede doelen.

  Als we zelf geen kosten zouden hebben om ons bedrijf draaiende te houden, zouden we hier graag aan meewerken. Helaas is dit niet de realiteit. Ons bedrijf heeft net als elke andere organisatie een normale kostenstructuur die we zo laag mogelijk proberen te houden. We kunnen dus helaas geen gratis trainingsprogramma’s verzorgen.

  Dat neemt niet weg dat wij er al alles aan doen om onze tarieven zo scherp mogelijk te houden en je daarbij maximale kwaliteit te bieden.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in het Engels?

  Onze trainers zijn gewend om in het Engels te spreken, lezen en denken. Daarom bieden wij voor onze incompany trainingen en korte workshops de mogelijkheid om deze ook Engelstalig te laten verzorgen.

  Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar de voertaal Engels en wij passen ons graag aan zonder extra kosten.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in het weekend?

  We zijn je ook in het weekend graag van dienst. Onze incompany trainingen en korte workshops kunnen op elke dag (met uitzondering van reguliere feestdagen) worden verzorgd bij jou op locatie.

  Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar een dag in het weekend en wij passen ons graag aan.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in België, Duitsland en andere landen?

  Onze in-company trainingen op locatie worden verzorgd bij organisaties in heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Veel van onze grotere klanten hebben kantoren in een of meerdere landen. Ons eigen kantoor is gesitueerd in Nederlands Limburg, waarmee wij met evenveel gemak naar Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Keulen, Frankfurt of Parijs reizen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

 • Verzorgen jullie ook cursussen en workshops voor jongeren en studenten?

  Speciaal voor drukke studenten van hogescholen en universiteiten, bieden we naast praktische workshops over time management en studietechnieken ook workshops over snellezen, mindmapping en geheugentechnieken.

  Onze trainingen en workshops over snellezen, geheugentechnieken en mind mapping zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 14 jaar.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

 • Kan ik als jurist ook NOvA of KNB punten ontvangen voor jullie cursussen?

  Tijdwinst.com is zowel door de NOvA als door de KNB gecertificeerd.

  Ons bureau heeft veel ervaring met trainingen en workshops over snellezen en time management voor de doelgroep van juristen. Of je nu advocaat, notaris, rechter of juridisch medewerker bent, wij zijn bekend met de dynamiek in je dagelijkse werkomgeving.

  Indien je advocaat of notaris bent kun je voor onze 1-daagse in company trainingen en workshops bij jou op locatie NOvA of KNB punten ontvangen.

  Indien je deelneemt aan een van onze 1-daagse open trainingen bij ons op locatie dan kun je hiervoor via de NOvA alleen punten ontvangen indien het om een van onze speciale trainingen voor juristen gaat. De KNB hanteert deze eis niet. Informeer bij onze collega Nadine via info@tijdwinst.com naar de mogelijkheden.

  Indien je een in company training wilt organiseren dan verzorgen wij de punten bij de NOvA of de KNB voor jullie kantoor. Voor meer informatie kunnen je ook hiervoor terecht bij onze collega Nadine via info@tijdwinst.com.

Nadine
Account manager

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Alex van der Hoeden

Goede praktische tips waarmee je direct aan de slag kan in je dagelijkse werkzaamheden.

10/10
Klantenvertellen
Henk-Jan Priem

veel tips om mij zakelijk en privé efficiënter te laten werken

9/10
Klantenvertellen
Cas Hendriks

Training werd goed gegeven en de tips en tools zijn praktisch goed inzetbaar.

9/10
Klantenvertellen
Gerard Paans

Ik hoop dat ik mijn computer nu makkelijker kan inrichten. En alles goed kan sorteren.

9/10
Klantenvertellen
Marco Bout

Prettige trainer met een duidelijk opgebouwd en gevarieerd programma. Veel interactie en voldoende ruimte voor inbreng en maatwerk voor de deelnemers. Verder zijn de tips heel praktisch en kun je er direct mee aan de slag.

9/10
Klantenvertellen
Fleur van Zanten

Goed contact met de groep, enthousiasme vanuit Daan. Goeie tips en uitspraken die je aan het denken zetten.

Positieve ervaring en zeker goed om in de praktijk door te voeren

8/10
Klantenvertellen

Wij zijn geaccrediteerd door

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten