Thuiswerken Training

Een praktische training die jou helpt om effectief en ontspannen te werken vanuit huis

Leer hoe je efficiënt kunt (samen)werken vanuit huis. Tijdens deze training leer je overzicht te creëren, je werk slim te organiseren, verwachtingen te managen en helder te communiceren met je collega’s zodat jouw thuiswerkdag efficiënt verloopt. Volg Nederlands meest populaire 1-daagse thuiswerken training.

1 dag

een volledige dag inspirerend van begin tot eind

€ 425,- all-in*

geheel verzorgde dag incl. lunch en naslagwerk *excl. btw

Kleine groep

maximaal 6 deelnemers, veel persoonlijke aandacht

Blijvend effect

door onbeperkte opfrisdeelnames en gratis follow-up

Score: 9,2

in het afgelopen jaar behaald, +5000 beoordelingen in totaal

Volg deze thuiswerken training als je dagelijks tegen de volgende punten aanloopt:

 • GROTE KLUSSEN

  je ervaart een hoge werkdruk en krijgt daardoor een onrustig gevoel over alle zaken die nog moeten gebeuren

 • COLLEGIALITEIT EN KLANTVRIENDELIJKHEID

  collega’s en klanten help je maar al te graag op weg, maar door de hoeveelheid taken is het lastig om hen de volledige aandacht te geven

 • MEETINGS

  door de online meetings kom je niet toe aan de dagelijkse gang van zaken

 • WORK LIFE BALANCE

  je vindt het lastig om werk en privé gescheiden te houden tijdens het thuiswerken

 • DEADLINES EN WORKLOAD

  door deadlines, een hoge werkdruk en een overvolle inbox heb je geen grip meer op je eigen agenda

 • ZELF DE REGIE HEBBEN

  door veel ad-hoc klusjes kom je niet toe aan de lange termijn zaken en worden deze continu uitgesteld

 • RESULTAATGERICHT WERKEN

  tijdens het thuiswerken wordt er ook resultaat van je verwacht, maar dit lukt niet altijd door afleidende factoren

 • PRIORITEITEN & GRENZEN STELLEN

  je vindt het lastig om prioriteiten te bepalen en om helder te communiceren wat er wel of niet haalbaar is

Deze 1-daagse thuiswerken training is voor iedereen die tot een nieuwe verfrissende werk- en leefstijl wil komen. Thuiswerken is in 2022 het nieuwe normaal geworden en heeft het bij veel organisaties definitief zijn intrede gedaan. De oorzaak was minder fijn, maar het gevolg is dat veel organisaties zijn gaan inzien dat effectief thuiswerken ook een positief effect heeft op de productiviteit en creativiteit van medewerkers. De flexibiliteit geeft medewerkers een gevoel van voldoening en vrijheid. Door goed werkgeverschap geef je de medewerkers het vertrouwen om zelf flexibel om te gaan met het werk en de juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Thuiswerken heeft echter ook zijn uitdagingen. Denk aan helder communiceren en samenwerken op afstand, zelf de regie houden en prioriteiten kunnen stellen, het managen van de verwachtingen zodat streven naar output haalbaar is en het maken van afspraken rondom bereikbaarheid. Op zoek naar meer advies over thuiswerken? Tijdens de 1-daagse thuiswerken training leer je efficiënt om te gaan met tijd. Hoe richt je jouw thuiswerkplek zo optimaal mogelijk in? Hoe kun je het contact met jouw collega’s zo goed mogelijk laten verlopen, zodat de kwaliteit van het samenwerken daar niet op achteruit gaat? Met deze 1-daagse thuiswerken training leer je bij ons de beste technieken om slimmer thuis te werken.

Neem een optie

Reserveer kosteloos en vrijblijvend een plek voor je favoriete datum en locatie

Inschrijven

Bekijk de startdatums en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Samen met je collega’s

Lees meer over een in-company training en vraag een vrijblijvende offerte aan

Deze ‘thuiswerken training’ biedt de volgende voordelen:

Betere werk-privé balans

een gezonde balans tussen werk- en privé activiteiten en daar energie aan overhouden

Goede samenwerking

krijg samen grip op de werkzaamheden vanuit huis door goed te communiceren

Rust in je hoofd

door een helder overzicht van taken en door meer inzicht in taken met een hogere prioriteit

Gestructureerd werken

een goed georganiseerde planning en aan het einde van de dag een lege inbox

Resultaatgericht werken

heldere doelen en vertrouwen vanuit de organisatie zorgen ervoor dat je autonoom kunt werken

Focus op output

focus op kwaliteit en resultaat en neem daar ook verantwoordelijkheid voor

Zelfsturend en autonoom

iedereen weet in hoeverre men zelf mag en kan sturen en besluiten mag nemen

Professionaliteit

door de juiste manier van (samen)werken laat je een professionele indruk achter op collega’s en klanten

Minder stress

ervaar minder werkdruk en stress door het effectief thuiswerken en je tijd op jouw manier in te delen

Kortom: door effectief thuiswerken streef je naar een betere werk-privé balans. Het geeft je minder stress en werkdruk, omdat je je eigen tijd naar wens kunt indelen. Het gevolg is dat je meer productiviteit ervaart, meer rust in je hoofd krijgt en resultaatgericht te werk gaat. 

Zo ziet een 1-daagse thuiswerken training eruit:

Onze ‘thuiswerken training’ volg je in 1 dag. Wij vinden dat deze niet meerdere dagen hoeft te duren, omdat deze 1-daagse training al boordevol praktische tips en slimme technieken zit, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Deze tips zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, zodat je ook daadwerkelijk de handvatten krijgt aangereikt om er zelf mee aan de slag te kunnen gaan. Hier krijg je alvast een greep uit toepasbare tips voor effectief thuiswerken:

 • krijg meer inzicht in hoe je brein werkt, zodat je leert hoe je beter kunt concentreren en de focus kunt optimaliseren tijdens het thuiswerken.
 • leer de voordelen van thuiswerken zoals het beter kunnen concentreren, te combineren met bereikbaarheid.
 • maak heldere afspraken met collega’s, leidinggevenden en klanten zodat verwachtingen gemanaged kunnen worden.
 • creëer overzicht in alle werkzaamheden en maak dat inzichtelijk voor elkaar. Bepaal zelf prioriteit en stel gezamenlijk doelen vast, zodat je samen kunt streven naar resultaatgerichtheid.
 • zorg bij grote klussen en projecten dat de taken goed verdeeld worden en manage de verwachtingen van collega’s en klanten. Communicatie is nog belangrijker geworden bij het thuiswerken.
 • vertrouwen in de medewerkers en collega’s is belangrijk in deze nieuwe vorm van werken. Werk resultaatgericht op basis van vertrouwen en volledig gericht op output van de juiste kwaliteit.
 • effectief thuiswerken behaal je door een optimaal werkproces, waarin iedereen volledig 100% overzicht en controle heeft. Blijf op de hoogte van elkaar en communiceer goed over statussen.
 • thuiswerken biedt ook ruimte om effectief om te gaan met ad-hoc klusjes. Collega’s staan minder snel bij je bureau, zodat je goed kunt focussen op jouw geplande taken. Voorkom alsnog uitstelgedrag bij lange termijn klussen.
 • thuiswerken draagt vaak ook bij aan een nog grotere stroom van e-mail, berichten en verzoeken. Ga daar slim mee om, zodat je te veel afleidingen en interrupties voorkomt.
 • leer slimmer omgaan met tools zoals Microsoft Outlook, OneNote en Google apps. Door informatie op de juiste wijze te beheren en archiveren creëer je een overzichtelijke werkomgeving.
 • werk je thuis, deel dan effectief je dag in en maak een realistische planning
 • digitaal overleggen is nodig goed te blijven communiceren, plan dat efficiënt in en zorg er op deze manier voor dat iedereen onderling betrokken blijft.

“Ik heb de hele training als zeer positief ervaren. Een goede en duidelijke uitleg die met zeer veel enthousiasme werd gepresenteerd.” – Gert Rotman (Springest beoordeling 9)

Neem een optie

Reserveer kosteloos en vrijblijvend een plek voor je favoriete datum en locatie

Inschrijven

Bekijk de startdatums en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Samen met je collega’s

Lees meer over een in-company training en vraag een vrijblijvende offerte aan

Al 3 keer op rij zijn wij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

Over Tijdwinst

Deze website Timemanagement.net is een onderdeel van Tijdwinst.com. Tijdwinst.com bracht in 2010 het boek ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas’ uit en was daarmee dé trendsetter in Nederland op het gebied van ‘Het Nieuwe Werken’. Wij zijn dé experts als het gaat om thuiswerken en slimmer samenwerken op afstand. In 2010 stelden wij al dat het kantoor een plek is waar je ontmoetingen faciliteert, maar waar niet per se het overige werk gedaan hoeft te worden. Tot voor kort stuurden veel organisaties op het belang van aanwezigheid en activiteit op kantoor. Wij zijn van mening dat thuiswerken meer vrijheid, productiviteit, creativiteit, voldoening en balans geeft. Door medewerkers de vrijheid te geven om tijd flexibel in te delen, houd je medewerkers tevreden en blijft ook zeker de kwaliteit van het werk gewaarborgd. 

Beoordelingen over de ‘thuiswerken training’:

“Een aansprekende en heel praktische training die er per onmiddellijk heeft toe geleid om mijn kenniswerkactiviteiten slimmer te organiseren en ook het hoofd opgeruimd te houden.”

Gerrit de Nooijer (Springest beoordeling 8,8)

“Een leuke actuele cursus. Soms hylarisch herkenbaar. Op een leuke interactieve manier gegeven en uitgelegd. Het maakt je bewust van de dingen die je eigenlijk al jaren op dezelfde manier doet. Maar is dat wel de meest efficiënte manier? Eigenlijk voor iedereen leerzaam, zowel zakelijk als privé.”

Sylvia Schot (Springest beoordeling 8,4)

“De slides waren erg duidelijk en de uitleg van de trainer eromheen maakten het heel herkenbaar en hij gaf duidelijke handvaten om het anders aan te pakken. Ook de tools die hij uitreikte (schriftje 1-1, inbox, referentie map) zijn erg prettig om al meteen te hebben.”

Rianne Tooten (Springest beoordeling 8,8)

Het afgelopen jaar zijn de cursussen van Tijdwinst.com beoordeeld met een 9,2

Geaccrediteerd door:

Agenda 2022Hieronder zie je een overzicht van de eerstvolgende ‘thuiswerken training’. Je hebt de keuze om zowel individueel als samen met je collega’s de training te volgen. De training duurt slechts 1 dag. Daarnaast bieden wij ook in-company trainingen aan bij jou op locatie, zodat meerdere medewerkers deel kunnen nemen.

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Eerstvolgende startdatums 2022

september

29sep09:0016:00Online • 1-daagse cursus thuiswerken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

november

04nov09:0016:00Online • 1-daagse cursus thuiswerken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

24nov09:0016:00Online • 1-daagse cursus thuiswerken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

Bekijk alle startdatums in 2022 en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Inschrijven voor de ‘thuiswerken training’

Ben je al een tijdje aan het thuiswerken, maar loop je toch nog tegen wat uitdagingen aan? Volg dan de thuiswerken training, zodat je ook thuis resultaatgericht en slimmer te werk kan gaan. De training bestaat er in verschillende vormen. Zo kun je individueel deelnemen aan de training. De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen € 425,- excl. BTW. Dat is inclusief een lunch, drankjes, cursusmaterialen, naslagwerk en niet geheel onbelangrijk: het certificaat. Na afloop van de cursus ontvang je ook gratis onbeperkte follow-ups, zodat je de nieuwste technieken kunt toepassen, maar ook zodat je de kennis niet laat verstoffen. Verder zijn er geen bijkomende of verborgen kosten. Wanneer je je inschrijft met meerdere collega’s, profiteer je ook nog van onze aantrekkelijke kortingen. Meer daarover lees je op onze kortingspagina.

Wil je graag met meer dan 6 collega’s deelnemen aan de thuiswerken training? Dat kan! Volg dan de in-company cursus thuiswerken. Een goede samenwerking tussen collega’s is tijdens het thuiswerken extra belangrijk. Deze training geven wij bij jou op locatie, net zo handig! Iedereen kan deelnemen, zodat we samen binnen jouw team en organisatie streven naar zo efficiënt en effectief mogelijk thuiswerken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Beste opleider

drie jaar op rij verkozen tot "Beste opleider van Nederland"

landelijk

wekelijkse trainingen op diverse locaties in Nederland en België

100% tevreden

garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico

Score: 9,3

op basis van 4936 cursisten beoordelingen op Springest en Klantenvertellen

Follow-up

gratis onbeperkte follow-up na afloop van je deelname aan de 1-daagse training

Neem een optie

Reserveer kosteloos en vrijblijvend een plek voor je favoriete datum en locatie

Inschrijven

Bekijk de startdatums en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Samen met je collega’s

Lees meer over een in-company training en vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 - 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 - 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time-management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - Tijdwinst.com (een handelsnaam van SRS Consulting B.V.)
X