Time management samen met je collega’s

Time management leert je om je tijd bewuster te gebruiken, zodat je meer werk kunt verrichten met de juiste aandacht. Met slimme technieken, methoden en inzichten krijg je meer rust in je hoofd en meer grip op je dag. Onze time management in-company training geeft jou en je collega’s de tools om effectief om te gaan met tijdgebrek, onrust, interrupties en dagelijkse informatie- en e-mailstroom. Deze cursus volg je samen met minimaal 6 collega’s bij jullie op locatie, volledig afgestemd op jullie wensen. Herken je je in de volgende situaties? Dan is deze cursus iets voor jou!


 • Tijd tekort

  Voortdurende drukte en een gevoel van onrust door alle dingen die nog gedaan moeten worden. Gebrek aan tijd om alles te voltooien.


 • Ad-hoc klusjes

  Je besteedt meer aandacht aan kleine, onverwachte klussen in plaats van de belangrijke taken die nodig zijn voor het lange termijn-succes.


 • Onderbrekingen

  Het dagelijkse werk wordt bemoeilijkt door verschillende afleidingen en onderbrekingen van collega’s, waardoor het moeilijk is de taken uit te voeren die echt belangrijk zijn.


 • Geen nee durven zeggen

  Het is lastig voor je om nee te zeggen en je grenzen aan te geven, waardoor je in de problemen komt door te veel verantwoordelijkheden te krijgen.


 • Lange to-do lijst

  Je hebt een te ambitieuze lijst met taken en veel vergaderingen staan in je agenda, waardoor je niet in staat bent om taken af te maken.


 • Overvolle inbox

  Er blijven voortdurend nieuwe e-mails binnenkomen. Een aantal mails zijn al beantwoord, terwijl er nog meer op hun antwoord wachten.

Ik zoek een training voor mij alleen

De inhoud van onze in-company training

Dit is wat je van de cursus time management in-company kunt verwachten

Vol inspiratie en praktische tips

1-daagse in-company cursus

Er is geen reden om te denken dat een cursus time management lang en saai hoeft te zijn. Tijdens onze cursus time management en stresspreventie van 1 dag krijg je veel praktische tips en technieken, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, waarmee je direct aan de slag kunt.

Je tijd slimmer indelen

Slimmer werken

We leren je hoe je effectiever omgaat met je dagelijkse overload aan e-mails, papierwerk, verzoeken en telefoontjes. We geven je inzicht in onze ervaringen met time management technieken en strategieën gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Direct toepasbare tools

Apps en programma’s

Er zijn veel bruikbare programma’s en apps die je kunnen helpen om een betere grip op je takenlijst te krijgen en je drukke mailbox te beheren. We geven je tips over hoe je optimaal gebruik kunt maken van programma’s zoals Microsoft Outlook, Groupwise, Lotus Notes en Google Apps.

Beter plannen en organiseren

Effectief leren plannen

Een goede planning maken is moeilijk. We zijn vaak geneigd om ieder moment van de dag te vullen, waardoor er geen flexibiliteit meer is voor onverwachte taken. Hierdoor worden geplande taken vaak niet afgerond en is er geen voldoening aan het einde van de dag. We geven praktische tips om een realistische planning te maken zonder flexibiliteit te verliezen.

Verwachtingen beter managen

Duidelijker communiceren

Realistische verwachtingen creëren door efficiënt en eerlijk communiceren is de sleutel tot het nakomen van afspraken en het beheersen van afleidingen en onderbrekingen. Als een taak niet in je agenda past of je geen tijd hebt voor een vraag van een collega, wees dan duidelijk en zeg nee. Zo voorkom je teleurstellingen.

Uitstellen? Dat doe je niet meer

Uitstelgedrag voorkomen

We stellen vaak belangrijke, grote taken uit omdat de taak niet specifiek genoeg is. Door voorrang te geven aan ad-hoc klusjes, schuiven we de belangrijke taken steeds verder vooruit. Met onze aanpak brengen we hier verandering in.

Aandachtig werken

Geconcentreerd aan de slag

Hoe het ook zij, het kan moeilijk zijn om je aandacht erbij te houden. Met behulp van handige apps, slimme gadgets en een comfortabele werkomgeving kan je op de lange duur je taken aan het einde van de dag afvinken.

Op kantoor, thuis of buiten de deur

Optimale werkomgeving

We geloven dat elke plek een goede plek is om te werken, of dat nu buiten de deur, thuis of in een kantoortuin is. Maar let op: een goede werkplek is belangrijk om efficiënt en effectief te werken. Daarom helpen wij je om bijvoorbeeld geconcentreerd te werken in een kantoortuin en efficiënt samen te werken op afstand.

Nadine
Account manager

Dit levert de time management in-company cursus je op:


 • Meer rust in je hoofd

  Eindig elke dag met een leeg bureau, een lege inbox, een gevoel van tevredenheid en meer innerlijke rust.


 • 100% overzicht

  Voel meer controle en rust door een compleet inzicht in je prioriteiten en de zekerheid van wat er komen gaat.


 • Grip op je werk

  Krijg meer controle over je planning, deadlines en afleidingen en onderbrekingen van je collega’s.


 • Nee durven zeggen

  Leer duidelijk communiceren, makkelijker je grenzen aan te geven en durf nee te zeggen op een constructieve wijze.


 • Tijdwinst

  Bespaar tijd door slimmer te werk te gaan, verwerk e-mails, documenten en bestanden sneller én vindt ze snel terug.


 • Meer energie

  Krijg weer meer energie en plezier in je werk, onder andere door een lagere werkdruk en minder stress.


 • Meer plezier en ontspanning

  Sluit de werkdag met een voldaan gevoel af, wat leidt tot meer plezier, meer energie en meer ontspanning.


 • Betere werk-privé verdeling

  Leer je tijd beter te verdelen tussen werk en privé en geef beide gebieden de volledige aandacht op het juiste moment.

Ik zoek een training voor mij alleen

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Ervaringen van onze cursisten

Dit zeggen je voorgangers over onze time management in-company training
Hinke Janna

De docent (Jon) hield mooi de vaart erin en wisselde de theorie mooi af met voorbeelden uit de praktijk en anekdotes. Soms een feest van herkenning. Je krijgt praktische tips die je meteen toe kunt passen. Het zal een kwestie van tijd zijn om te zien of en wat het oplevert maar ik ben in ieder geval enthousiast begonnen met de tips toe te passen.

9/10
Klantenvertellen
Irene Wijnia

Trainer Jon kwam bij ons en heeft vandaag een training Time Management gegeven. Ik heb veel tips & tricks geleerd, zoveel om beter mijn tijd in te delen voor het werk, maar zeker ook privé. Jon heeft een aangename stem, luistert goed, kijkt mensen goed aan en noemt ze bij naam. Dat is een zeer prettige manier waardoor je je prima kunt openstellen voor de informatie en waarbij je zelf ook iets ‘durft’ te zeggen omdat je je snel op je gemak voelt.

9/10
Klantenvertellen
Anoeska Hagenstein

Het was een mooie, leerzame dag. Verschillende leuke mensen ontmoet en een goede trainer. Dank je wel voor de handige tips!

10/10
Klantenvertellen
Monique Hooijmaijers

Veel nuttige tips en het zet je aan het denken. Geeft veel inzicht in jouw manier van werken en hoe het ook kan, maar zonder vingerwijzingen. Lekker tempo in de workshop.

10/10
Klantenvertellen
Ineke Wassink

De wijze van presentatie is erg onderhoudend en duidelijk. De cursus geeft inzicht in je systeem van werken en geeft tools om de werkwijze te vereenvoudigen en je tijd beter in te delen.

9/10
Klantenvertellen
Jan Peter Robijn

Een zeer leerzame dag onder leiding van een enthousiaste en deskundige docent. Theorie werd snel omgezet in direct toepasbare oplossingen en tips.

10/10
Klantenvertellen

De beste cursus time management in-company

Waarom je voor ons kiest

6 keer verkozen tot ‘Beste Opleider van Nederland’

Wij zijn al 6 keer gekroond als ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie: persoonlijke effectiviteit, waaronder in Waaronder in 2020, 2021 én 2022. Door te kiezen voor onze cursus Time-Management, kies je voor het best beoordeelde opleidingsinstituut van Nederland.

Reviewscore van een 9,4

Na afloop van onze trainingen verzoeken we onze cursisten feedback te geven op Klantenvertellen.nl. Door continue feedback te verzamelen en deze te gebruiken om onze time management trainingen te verbeteren, houden we onze kwaliteit en standaard hoog. We zijn trots om te zien dat onze klanten enthousiast zijn over onze trainingen en onze trainers.

Accreditaties en keurmerken

Snellezen.com is onderdeel van Tijdwinst.com: expert in slimmer (samen)werken. Tijdwinst.com is door verschillende organisaties erkend en geaccrediteerd, waaronder door NRTO, GAIA, NOVA, KNB, Registerplein en Register Belasting Adviseurs. Het grootste voordeel voor jou? Je volgt de training bij een bureau dat hoog aangeschreven staat bij diverse beroepsorganisaties. Lees meer over deze accreditaties.

Wij zijn dé gespecialiseerde partij

Tijdwinst.com is gespecialiseerd in slimmer (samen)werken en persoonlijke effectiviteit. Bij ons kun je niet alleen een cursus time management volgen. We verzorgen ook 1-daagse in-company trainingen op het gebied van feedback geven, assertiviteit, gesprekstechnieken, snellezen en thuiswerken. Ga naar Tijdwinst.com voor een compleet overzicht van alle open trainingen en in-company trainingen.

Over ons

Deze website is onderdeel van Tijdwinst.com. Tijdwinst.com, opgericht in 1999, biedt trainingen aan onder het motto: 1 dag, praktisch en gegeven door echte experts. We helpen mensen en organisaties om hun tijd zo efficiënt mogelijk te besteden en hun focus te behouden op wat écht belangrijk is. We zijn gespecialiseerd in time management, feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, snellezen en slimmer werken. We verzorgen niet alleen in-company cursussen, maar geven ook open trainingen, workshops en lezingen door heel Nederland, België en soms ook (ver) daarbuiten voor onze Engelstalige internationale klanten. Je mag van ons verwachten dat we als time management coach enthousiast, maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze time management opleidingen nu én in de toekomst toonaangevend.

Bekijk ons team

Wij zijn geaccrediteerd door

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten