Tijdens deze cursus leer je samen met collega’s hoe je als team ook op afstand effectief kunt samenwerken. Jullie krijgen een flink aantal praktische tips aangereikt op het gebied van time-management, die je tijdens jouw thuiswerkdag efficiënt kunt toepassen. Leer overzicht te creëren op afstand, de juiste balans te houden tussen werk en privé en verwachtingen te managen bij collega’s en klanten. De cursus is volledig afgestemd op jullie situatie en werkwijze.

De 1-daagse in-company cursus thuiswerken is bedoeld voor grote en kleine organisaties die streven naar een nieuwe verfrissende werkstijl. Thuiswerken heeft in 2022 bij veel organisaties definitief zijn intrede gedaan. Het gaf organisaties en werkgevers een andere kijk op het Nieuwe Werken. Tot voor kort was thuiswerken voor veel organisaties nog een ‘not done’, maar door de wending in 2022 zijn veel bedrijven in gaan zien dat werken op afstand ook veel positieve effecten bracht. De flexibiliteit en vrijheid van het thuiswerken bracht werknemers veel creativiteit en productiviteit, omdat werkzaamheden op de gewenste momenten ingepland kunnen worden. Goed werkgeverschap vraagt ook om vertrouwen in de werknemers. Dat vertrouwen geeft medewerkers weer meer plezier in het werk.

Kortom, het is een wisselwerking. Voor meer advies over thuiswerken volg je samen met collega’s de in-company cursus thuiswerken. Met jullie team krijgen jullie tips en handvatten aangereikt op het gebied van slimmer werken. We leren jullie alles over time management en thuiswerken volgens de laatste inzichten en invalshoeken.

Herkennen jullie je in de volgende punten? Dan is de in-company cursus thuiswerken iets voor jullie


 • De regie verliezen

  Thuiswerken zorgt ervoor dat jullie niet altijd op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden. Het gevolg is dat er veel onduidelijkheid is over statussen van projecten en taken


 • Online meetings zijn een dagtaak geworden

  Om op de hoogte te blijven van elkaar en om zaken af te stemmen worden met regelmaat online meetings ingeschoten. Het gevolg is dat je weinig tijd overhoudt voor zaken die er echt toe doen


 • Resultaatgericht werken is een uitdaging

  Jullie zijn niet altijd op de hoogte van planningen en taken van collega’s. Resultaatgericht werken op afstand ervaren jullie als lastig, omdat het overzicht ontbreekt


 • Geen goede balans tussen werk en privé

  Jullie vinden het lastig om werk- en privé van elkaar gescheiden te houden. Zaken lopen in elkaar over en de concentratie is daardoor ver te zoeken


 • Deadlines en werkdruk

  De werkdruk is hoog, door de hoeveelheid taken en projecten is het voor jullie niet altijd haalbaar om deadlines te halen


 • Prioriteiten stellen is lastig

  Jullie vinden het lastig om duidelijke prioriteiten te bepalen. Het gevolg is dat belangrijke taken uitgesteld worden


 • Collegialiteit en klantvriendelijkheid

  Jullie helpen collega’s en klanten maar al te graag op weg, maar door de hoeveelheid werk is het lastig om dat volledige aandacht te geven


 • Belangrijke taken worden uitgesteld

  Door ad-hoc klusjes, online meetings en korte vragen van collega’s komen jullie niet toe aan grote projecten en belangrijke opdrachten

Ik zoek een training voor mij alleen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Elisabetta – Eindhoven

Very hands-on Time Management training!

The training was well organized, interactive and useful. I appreciated a lot the practical approach of the trainer as it was helpful to connect what we were discussing to our everyday life. I also enjoyed the combination of small tricks and long-term approach that were offered as suggestion for the students in order to improve their time management skills.

Claudia – Vianen

Zin om ermee aan de slag te gaan!

Wat een positiviteit Patrick. Ik ben aangestoken door de effectiviteit en functionaliteit van de cursus. De volgende dag op het werk er direct mee aan de slag gegaan. Natuurlijk zullen niet alle besproken handvatten voor mij nuttig zijn, maar het is een fijne cursus.

Jeff – Amersfoort

Ik ga met energie aan de slag met mijn time management

Een ontzettend leuke en leerzame dag gehad met trainer Patrick. Wat de training leuk maakt? Interactie met de groep, verdieping in persoonlijke cases. Ik kan deze cursus zeker aanbeleven wanneer je het gevoel hebt altijd tijd tekort te komen, of niet lekker uitkomt met je projecten!

Stefan – Alkmaar

Eye-opener. Geweldige en simpele tips and trick mbt agenda en taken indelen.

Heldere en zeer behulpzame Timemanagement training. Zeker niet saai (ik kan nogal druk zijn en de hele dag van hot naar her rennen). De trainer is rustig en neemt de aandacht voor persoonlijke vragen. Theorie en praktijk worden goed afgewisseld. Deze training heeft me inzichten gegeven en gaat voor rust zorgen. Bedankt !

Gudrun – Kuurne

Een pak goeie tips voor het beter organiseren van dagelijkse taken en projecten

De opleiding van vandaag was zeker interessant. We kregen van de vlotte trainer een aantal praktische tips om je agenda, taken en mailbox beter te organiseren en projecten aan te pakken. Het zou zeker meer rust in mijn hoofd moeten brengen.

Dit is wat deze time management cursus je oplevert in de praktijk:


 • Rust in het hoofd

  creëer een helder overzicht van taken en bepaal wat de hoogste prioriteit heeft


 • Focus op kwaliteit

  neem verantwoordelijkheid voor de eigen output door te streven naar een hoge kwaliteit


 • Lege inbox

  beperk mailverkeer tijdens het thuiswerken en streef naar een lege mailbox door een goed georganiseerde planning


 • Plezier

  door de juiste tijdsindeling ben je productief op de juiste momenten en heb je meer plezier in je werk


 • Professionaliteit

  maak een professionele indruk op klanten door jullie manier van samenwerken, ook op afstand


 • Zelfsturend en autonoom

  neem zelf besluiten en verantwoordelijkheid voor datgeen waar je ook over mag beslissen


 • Werk-privé balans

  creëer een gezonde verhouding tussen werk- en privé en houdt voldoende energie over


 • Goede samenwerking

  blijf ook op afstand streven naar een goede samenwerking door duidelijke communicatie


 • Resultaatgericht werken

  stel heldere doelen op zodat je ook resultaatgericht te werk kunt gaan op afstand

Ik zoek een training voor mij alleen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Wij zijn geaccrediteerd door

Over Timemanagement.net

Bewezen effect: 4 jaren verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’.

Deze website Timemanagement.net is een onderdeel van Tijdwinst.com. Tijdwinst.com is ook gespecialiseerd in feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time-management, snellezen en slimmer werken. Je mag van ons verwachten dat we als time management coach enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze time management opleidingen nu én in de toekomst toonaangevend. Wij verzorgen praktische cursussen, workshops en lezingen door heel Nederland, België en soms ook (ver) daarbuiten voor onze Engelstalige internationale klanten.

Na afloop van onze trainingen vragen wij alle cursisten om een review achter te laten op o.a. Klantenvertellen.nl. Wij zijn er ontzettend trots op dat onze klanten zo enthousiast over onze training en onze trainers blijken te zijn.

Bekijk ons team

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten