Accreditaties

Tijdwinst.com is geaccrediteerd voor diverse organisaties

NRTO

De NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en opleiding, is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Ook exameninstituten, EVC aanbieders en ontwikkelaars van (online) materiaal zijn lid van de NRTO. De NRTO telt ruim 500 leden.
Door ons lidmaatschap van de NRTO betekent dit dat je deelname aan onze trainingen kunt voldoen vanuit het STAP budget en dat wij werken volgens de NRTO gedragscode.

GAIA

GAIA staat voor Gemeenschappelijke Accreditatie Internet Applicatie. Als specialist of profielarts kunt u in GAIA een persoonlijk dossier activeren. Al uw deskundigheidsbevordering staat dan overzichtelijk en digitaal bij elkaar. Nederlandse geaccrediteerde scholingen komen automatisch in uw dossier, andere deskundigheidsbevordering kunt u zelf toevoegen. Voor uw herregistratie kunt u uw GAIA-dossier rechtstreeks aanbieden bij de RGS.

Tijdwinst.com is geaccrediteerd door de KNMG. Dit betekent voor artsen en specialisten dat zijn bij ons nascholingspunten kunnen.

NOVA

De Nederlandse orde van advocaten (NOvA) is de publiekrechtelijke beroepsorganisatie voor de advocatuur. De NOvA is op basis van de Advocatenwet ingesteld op 1 oktober 1952. Alle advocaten in Nederland vormen gezamenlijk de NOvA.

Tijdwinst.com is NOvA gecertificeerd. Dit betekent dat NoVA leden voor het volgen van een training bij jullie op locatie scholingspunten kunt ontvangen.

KNB

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie behartigt de belangen van de (kandidaat-)notarissen in Nederland en zorgt dat zij hun werk goed kunnen doen.

Tijdwinst.com is KNB gecertificeerd. Dit betekent dat leden voor het volgen van een training scholingspunten kunnen ontvangen.

REGISTERPLEIN

Registerplein beheert elf beroepsregisters in het sociaal domein. Om de kwaliteit van kennis en vaardigheden van geregistreerden te waarborgen, accrediteert Registerplein opleidingen die relevant zijn voor onze sociaal professionals. Zo weten professionals dat een opleiding of cursus aan de kwaliteitseisen voldoet en hoeveel punten zij daarvoor krijgen.

De opleidingen van Tijdwinst.com zijn geaccrediteerd via registerplein. Dit betekent dat je voor onze trainingen opleidingspunten kunt ontvangen.

REGISTER BELASTING ADVISEURS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vel diam pharetra, tempus libero id, scelerisque erat. Integer tincidunt, libero nec posuere bibendum, ex leo imperdiet mauris, vel viverra dui nibh eu arcu. Proin feugiat nibh in turpis porttitor facilisis. Fusce non tortor non elit viverra aliquet. Nullam porta porta ipsum, id sollicitudin quam dictum sit amet. Duis vehicula lobortis neque, id efficitur metus iaculis eget. Suspendisse mattis, justo nec maximus consequat, arcu ante molestie dui, at finibus est velit lobortis dolor.

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 - 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 - 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time-management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - Tijdwinst.com (een handelsnaam van SRS Consulting B.V.)
X