Workshop time management of lezing

Organiseer een korte workshop of inspiratiesessie over modern time management en slimmer werken

Ben je op zoek naar een kort maar krachtig interactief programma over modern time management en slimmer werken?

Inmiddels weten vele organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies van 20 minuten tot een halve dag,
gewoon door het jaar heen op kantoor of tijdens speciale evenementen en congressen.

Kort en krachtig

van 20 minuten tot een halve dag (in overleg met jou)

Frisse boost

boordevol praktische tips en inspirerend van begin tot eind

Actueel

altijd de laatste nieuwe tips en inzichten

Beste opleider

3 jaar op een rij uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland”

Score: 9,2

in het afgelopen jaar en meer dan 5000 beoordelingen in totaal

Hoe kun je je medewerkers een frisse boost geven in hun productiviteit?
Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een actueel tijdwinst-thema dat hun op persoonlijk niveau zal aanspreken?
Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie.

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshops en lezingen bij jou op locatie:

workshop time management
 • Grip op je taak en tijd

  Heb je even? Krijg grip op interrupties en werk effectiever met meer concentratie. Leer hoe je slimmer omgaat met ad-hoc klusjes, op een constructieve wijze ‘nee’ zegt, makkelijker grenzen stelt en meer tijd besteed aan lange termijn zaken die nu telkens door de waan van de dag blijven liggen.

 • Het Nieuwe Werken

  Of je nu werkt in een kantoorgebouw met flexibele werkplekken, onderweg of thuis, in deze intensieve workshop wordt je binnen no-time klaargestoomd voor Het Nieuwe Werken in de praktijk. Je leert hoe je je dagen proactief kunt inrichten door een betere planning, je focus kunt houden op resultaten en een beter samenspel tussen werk en privé ontwikkelt door slim gebruik te maken van het ‘kantoor in je tas’.

 • Je inbox naar nul

  Pling! Je hebt 82 ongelezen e-mailberichten… Win tijd door e-mail onder controle te krijgen en maak optimaal gebruik van Microsoft Outlook, Groupwise, Lotus Notes of Google Apps. Vanaf nu ga je elke dag naar huis met een lege inbox, een opgeruimd bureau en een heldere geest.

 • Tijdwinst!

  2 meter time-management boeken én de beste time-management apps in no-time? In deze workshop leer je de do’s en don’ts van de belangrijkste moderne time management methodes. In combinatie met de laatste nieuwe apps voor je smartphone en tablet, kun je gelijk aan de slag om de geleerde inzichten effectief én consequent in de praktijk toe te passen.

 • Prioriteiten stellen

  Eindig je je werkdagen regelmatig met het onrustige gevoel: “ik heb vandaag veel gedaan, maar wat heb ik nu eigenlijk bereikt?”. Tja, en dan wordt er goedbedoeld door een collega of familielid geroepen: “Je moet ook beter prioriteiten stellen.” Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan in een dynamische werkomgeving. In deze workshop over prioriteiten stellen leer je om 100% overzicht te krijgen en de focus te houden op de zaken die werkelijk belangrijk zijn.

Kortom: leer effectiever werken met minder stress in een moderne veeleisende werkomgeving.

Interactieve workshop of lezing?

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop.

Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

“Je mag van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze trainingsprogramma’s nu én in de toekomst toonaangevend.”

Wat zeggen deelnemers?

“De training was, leuk, boeiend, helder, leerzaam en nuttig. Ik was bang dat ik met mijn chaotische brein niets zou kunnen leren of oppakken van deze training, het tegenovergestelde is waar.”

Nini van Buren (Springest beoordeling 9)

“Hele handige en praktische training. Het was regelmatig een ‘feest’ van herkenning en mooi om te zien en ervaren welke niet-efficiente methodes je in de loop der tijd hebt ontwikkeld. Hele praktische tips over email, takenlijstjes en Apps en allemaal op inspirerende wijze gebracht. Aanrader !”

Peter Engelaar (Springest beoordeling 9)

“Een absolute aanrader deze training. Juist door de herkenbaarheid van de geschetste situaties en werkwijzen sprak de training enorm aan en zijn de tips meer dan bruikbaar. Contact met Tijdwinst.com omtrent de organisatie verliep zeer prettig. Zou ik de training aanbevelen aan anderen? Jazeker!”

Inge Boxem (Springest beoordeling 8,8)

Meer dan 5000 cursisten beoordeelden Tijdwinst.com. Onze score in de afgelopen 12 maanden: 9,2.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een korte workshop of een lezing, stuur ons een e-mail met je ideeën of bel met ons: 085 – 06 510 19 en we denken graag met je mee over het samenstellen van een inspirerend tijdwinst-programma voor je collega’s of gasten.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een inspirerende workshop of lezing bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 - 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 - 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time-management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - Tijdwinst.com (een handelsnaam van SRS Consulting B.V.)
X