Workshop time management of lezing

Organiseer een korte workshop of inspiratiesessie over modern time management en slimmer werken

Ben je op zoek naar een kort maar krachtig interactief programma over modern time management en slimmer werken?

Inmiddels weten vele organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies van 20 minuten tot een halve dag,
gewoon door het jaar heen op kantoor of tijdens speciale evenementen en congressen.

Kort en krachtig

van 20 minuten tot een halve dag (in overleg met jou)

Frisse boost

boordevol praktische tips en inspirerend van begin tot eind

Actueel

altijd de laatste nieuwe tips en inzichten

Beste opleider

3 jaar op een rij uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland”

Hoe kun je je medewerkers een frisse boost geven in hun productiviteit?
Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een actueel tijdwinst-thema dat hun op persoonlijk niveau zal aanspreken?
Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie.

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshops en lezingen bij jou op locatie:

workshop time management
 • Grip op je taak en tijd

  Heb je even? Krijg grip op interrupties en werk effectiever met meer concentratie. Leer hoe je slimmer omgaat met ad-hoc klusjes, op een constructieve wijze ‘nee’ zegt, makkelijker grenzen stelt en meer tijd besteed aan lange termijn zaken die nu telkens door de waan van de dag blijven liggen.

 • Het Nieuwe Werken

  Of je nu werkt in een kantoorgebouw met flexibele werkplekken, onderweg of thuis, in deze intensieve workshop wordt je binnen no-time klaargestoomd voor Het Nieuwe Werken in de praktijk. Je leert hoe je je dagen proactief kunt inrichten door een betere planning, je focus kunt houden op resultaten en een beter samenspel tussen werk en privé ontwikkelt door slim gebruik te maken van het ‘kantoor in je tas’.

 • Je inbox naar nul

  Pling! Je hebt 82 ongelezen e-mailberichten… Win tijd door e-mail onder controle te krijgen en maak optimaal gebruik van Microsoft Outlook, Groupwise, Lotus Notes of Google Apps. Vanaf nu ga je elke dag naar huis met een lege inbox, een opgeruimd bureau en een heldere geest.

 • Tijdwinst!

  2 meter time-management boeken én de beste time-management apps in no-time? In deze workshop leer je de do’s en don’ts van de belangrijkste moderne time management methodes. In combinatie met de laatste nieuwe apps voor je smartphone en tablet, kun je gelijk aan de slag om de geleerde inzichten effectief én consequent in de praktijk toe te passen.

 • Prioriteiten stellen

  Eindig je je werkdagen regelmatig met het onrustige gevoel: “ik heb vandaag veel gedaan, maar wat heb ik nu eigenlijk bereikt?”. Tja, en dan wordt er goedbedoeld door een collega of familielid geroepen: “Je moet ook beter prioriteiten stellen.” Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan in een dynamische werkomgeving. In deze workshop over prioriteiten stellen leer je om 100% overzicht te krijgen en de focus te houden op de zaken die werkelijk belangrijk zijn.

Kortom: leer effectiever werken met minder stress in een moderne veeleisende werkomgeving.

Interactieve workshop of lezing?

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop.

Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

“Je mag van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze trainingsprogramma’s nu én in de toekomst toonaangevend.”

Wat zeggen deelnemers?

“Een aansprekende en heel praktische training die er per onmiddellijk heeft toe geleid om mijn kenniswerkactiviteiten slimmer te organiseren en ook het hoofd opgeruimd te houden.”

Gerrit de Nooijer (Springest beoordeling 8,8)

“Prettige, afwisselende cursus : echt een eye-opener. In deze cursus zit voor iedereen bruikbare tools. Docent geeft op prettige manier zeer afwisselend les met veel tips en praktijkvoorbeelden. Een aanrader (zowel zakelijk als prive)”

Clasina Greveling - de Vries (Springest beoordeling 9)

“Voorafgaand aan de training had ik de insteek "weer een training", maar ik moet eerlijk zeggen dat ik bij deze training een hoop nieuwe dingen geleerd heb. Ook prive zal ik hier meer mee kunnen doen.”

Belinda Maters (Springest beoordeling 8)

4929 cursisten hebben Tijdwinst.com beoordeeld met een 8.6100

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een korte workshop of een lezing, stuur ons een e-mail met je ideeën of bel met ons: +31 (0)46 4811 055 en we denken graag met je mee over het samenstellen van een inspirerend tijdwinst-programma voor je collega’s of gasten.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een inspirerende workshop of lezing bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

046 4811 055 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 46 4811 055
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

8,6
10 0
Tijdwinst.com
4929 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time-management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

X