Ben je op zoek naar een kort maar krachtig interactief programma over modern time management en slimmer werken? Inmiddels weten vele organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies van 20 minuten tot een halve dag, gewoon door het jaar heen op kantoor of tijdens speciale evenementen en congressen. Hoe kun je je medewerkers een frisse boost geven in hun productiviteit? Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een actueel tijdwinst-thema dat hun op persoonlijk niveau zal aanspreken? Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie.

Ik zoek een training voor mij alleen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshops en lezingen bij jou op locatie:


 • Het nieuwe werken

  Of je nu werkt in een kantoorgebouw met flexibele werkplekken, onderweg of thuis, in deze intensieve workshop wordt je binnen no-time klaargestoomd voor Het Nieuwe Werken in de praktijk. Je leert hoe je je dagen proactief kunt inrichten door een betere planning, je focus kunt houden op resultaten en een beter samenspel tussen werk en privé ontwikkelt door slim gebruik te maken van het ‘kantoor in je tas’.


 • Prioriteiten stellen

  Eindig je je werkdagen regelmatig met het onrustige gevoel: “ik heb vandaag veel gedaan, maar wat heb ik nu eigenlijk bereikt?”. Tja, en dan wordt er goedbedoeld door een collega of familielid geroepen: “Je moet ook beter prioriteiten stellen.” Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan in een dynamische werkomgeving. In deze workshop over prioriteiten stellen leer je om 100% overzicht te krijgen en de focus te houden op de zaken die werkelijk belangrijk zijn.


 • Je inbox naar nul

  Pling! Je hebt 82 ongelezen e-mailberichten… Win tijd door e-mail onder controle te krijgen en maak optimaal gebruik van Microsoft Outlook, Groupwise, Lotus Notes of Google Apps. Vanaf nu ga je elke dag naar huis met een lege inbox, een opgeruimd bureau en een heldere geest.


 • Grip op je taak en tijd

  Heb je even? Krijg grip op interrupties en werk effectiever met meer concentratie. Leer hoe je slimmer omgaat met ad-hoc klusjes, op een constructieve wijze ‘nee’ zegt, makkelijker grenzen stelt en meer tijd besteed aan lange termijn zaken die nu telkens door de waan van de dag blijven liggen.


 • Tijdwinst!

  2 meter time-management boeken én de beste time-management apps in no-time? In deze workshop leer je de do’s en don’ts van de belangrijkste moderne time management methodes. In combinatie met de laatste nieuwe apps voor je smartphone en tablet, kun je gelijk aan de slag om de geleerde inzichten effectief én consequent in de praktijk toe te passen.

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
10
Feb

Groningen
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
10
Feb

Alkmaar
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
10
Feb

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Volgeboekt

Volgeboekt
16
Feb

Utrecht
09:00 - 16:00
Volgeboekt

Volgeboekt
2
Mar

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Interactieve workshop of lezing?

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop.

Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

Ik zoek een training voor mij alleen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Elisabetta – Eindhoven

Very hands-on Time Management training!

The training was well organized, interactive and useful. I appreciated a lot the practical approach of the trainer as it was helpful to connect what we were discussing to our everyday life. I also enjoyed the combination of small tricks and long-term approach that were offered as suggestion for the students in order to improve their time management skills.

Claudia – Vianen

Zin om ermee aan de slag te gaan!

Wat een positiviteit Patrick. Ik ben aangestoken door de effectiviteit en functionaliteit van de cursus. De volgende dag op het werk er direct mee aan de slag gegaan. Natuurlijk zullen niet alle besproken handvatten voor mij nuttig zijn, maar het is een fijne cursus.

Jeff – Amersfoort

Ik ga met energie aan de slag met mijn time management

Een ontzettend leuke en leerzame dag gehad met trainer Patrick. Wat de training leuk maakt? Interactie met de groep, verdieping in persoonlijke cases. Ik kan deze cursus zeker aanbeleven wanneer je het gevoel hebt altijd tijd tekort te komen, of niet lekker uitkomt met je projecten!

Stefan – Alkmaar

Eye-opener. Geweldige en simpele tips and trick mbt agenda en taken indelen.

Heldere en zeer behulpzame Timemanagement training. Zeker niet saai (ik kan nogal druk zijn en de hele dag van hot naar her rennen). De trainer is rustig en neemt de aandacht voor persoonlijke vragen. Theorie en praktijk worden goed afgewisseld. Deze training heeft me inzichten gegeven en gaat voor rust zorgen. Bedankt !

Gudrun – Kuurne

Een pak goeie tips voor het beter organiseren van dagelijkse taken en projecten

De opleiding van vandaag was zeker interessant. We kregen van de vlotte trainer een aantal praktische tips om je agenda, taken en mailbox beter te organiseren en projecten aan te pakken. Het zou zeker meer rust in mijn hoofd moeten brengen.

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten