Hieronder vind je alle informatie over jouw open cursus time management Heb je verder nog vragen? We horen het graag!

 • Tijden en programma

  Het dagprogramma vind je hier.

 • Laptop meenemen?

  Tijdens de training heb je je laptop niet nodig. Je kunt je laptop wel meenemen als je na de training aan de slag wilt met het geleerde uit de training (denk hierbij o.a. aan instellingen aanpassen in mailprogramma’s) en denkt dat je wat hulp van de trainer kan gebruiken.

 • Voorbereidingen

  Om jezelf en de trainer optimaal voor te bereiden op de trainingsdag, 2 zaken:

  • In onze 5 minuten test ontdek je hoe je er op dit moment voor staat, op het gebied van timemanagement.
  • Vul uiterlijk 2 dagen voor de training ons intake-formulier in, zodat we zoveel mogelijk rekening kunnen houden met jouw wensen en verwachtingen van de training.
 • Dieetwensen

  Op onze trainingslocaties wordt een lunchbuffet geserveerd waar voor ieder wat wils te vinden is. Er kan rekening gehouden worden met alle allergieën en voedingsintoleranties.

  Heb je specifieke wensen of allergieën: meldt dit dan ’s ochtends bij aankomst bij de receptie van de trainingslocatie. Zij helpen je graag verder.

  Bij twijfel raden we je aan om rechtstreeks met de trainingslocatie te bellen. Je vindt hun telefoonnummer bij de routebeschrijving.

 • Ik ben verhinderd

  Wat vervelend om te horen. Ongeacht wat de reden is (of je nou ziek bent, er een noodgeval is of je gewoon geen tijd hebt) we kunnen je de volgende opties bieden:

  • Als je het meer dan 14 dagen van tevoren meldt dan kun je eenmalig kosteloos verplaatsen naar een andere datum.
  • Meld je het 14 dagen of korter van tevoren? Ook dat is geen probleem. Je betaalt dan de factuur voor de oorspronkelijke trainingsdatum en haalt hem later in door middel van een opfrisdeelname. Deze bedragen €65,- excl. btw en zijn (o.a.) om de arrangementskosten te dekken die wij nu 2 keer maken.
  • Je kunt jezelf altijd kosteloos laten vervangen door iemand anders.

  Wil je helemaal afzien van je deelname (dus: annuleren) dan hanteren we de algemene voorwaarden (zie artikel 12). Hier zijn dus ten alle tijden kosten aan verbonden.

 • Na de training

  Er gaat natuurlijk niks veranderen als je niet aan de slag gaat met datgene wat je geleerd hebt. We raden je dan ook aan om de dag na de training (of in ieder geval kort na de training) 2 à 3 uur ruimte te plannen om met het geleerde aan de slag te gaan.

  We ondersteunen je daarbij op de volgende manier:

  1. Je ontvangt na afloop de handout van de training en een link naar onze diverse instructie video’s.
  2. Je ontvangt gedurende 5 weken één keer per week een follow up mail met handvatten om het geleerde uit de training in de praktijk toe te passen.
  3. We zijn bereikbaar voor vragen als je er zelf niet uit komt.
 • Locaties

  Op deze pagina vind je een overzicht van al onze locaties.

  Mocht je vragen hebben over de lunch, de parkeermogelijkheden of de toegankelijkheid van de locatie ivm een beperking; bel de locatie dan rechtstreeks. Zo ben je het snelst geholpen.

 • Ik volg de training online

  In dat geval verzorgen we de training via Google Meet. We gaan er vanuit dat vertrouwd bent met dit soort programma’s. Je ontvangt in de week voor de training de link en deelname kan gewoon via de browser. Je hoeft dus niets te installeren. We raden je hierbij het volgende aan:

  • Zorg voor een geschikt device
   Tijdens de training staat interactie centraal. Iedere deelnemer heeft daarom een eigen device nodig met een webcam én microfoon. Zorg ook dat het scherm voldoende groot is zodat je de presentatie goed kunt volgen. Een laptop of tablet zijn geschikt om de training te volgen, een smartphone niet.
  • Log tijdig in:
   De link naar de sessie zal 30 minuten voor de start van de training actief zijn. Graag zou ik je willen vragen om zelf tijdig in te loggen. Mochten er namelijk onverhoopt problemen zijn dan kun je nog ondersteuning krijgen. 


Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten