Vacature trainer

Ben jij een ervaren trainer met passie voor time management en slimmer werken?

Tijdwinst.com is altijd op zoek naar ervaren en inspirerende trainers die een passie hebben voor time-management en slimmer werken.

Wij zoeken trainers met een WO/HBO achtergrond en ruime ervaring als trainer of docent, die het leuk vinden om op freelance basis voor Tijdwinst.com bij grote en kleine organisaties in heel Nederland en België aan de slag te gaan.

Van onze trainers verwachten wij dat ze 100% ‘walk your talk’ zijn. Het is voor ons daarom cruciaal dat je een gedegen theoretische kennis hebt van verschillende time-management theorieën en dat je deze zelf actief toepast in het dagelijks leven.

Wie is Tijdwinst.com?

Tijdwinst.com is een gespecialiseerd opleidingsbureau dat mensen en organisaties helpt om hun taak en tijd zo optimaal mogelijk te managen met behulp van bewezen praktisch toepasbare technieken en inzichten. Met veel genoegen inspireren wij uiteenlopende grote en kleine organisaties waaronder Shell International, Vodafone, HP, Heineken, diverse Ministeries en de Raad van State. Met onze cursussen, workshops en lezingen bieden wij ondersteuning op het gebied van: time-management, slimmer werken, effectief informatie verwerken en sneller leren.

Hoe werken we bij Tijdwinst.com?

Ons team bestaat momenteel uit 11 mensen, een combinatie van back-office medewerkers en trainers die veel onderweg zijn. Kenmerkend voor de medewerkers van Tijdwinst.com is dat we zelf leven wat we onze klanten leren in onze trainingen. We hebben specialistische kennis in huis, een uitstekend oog voor kwaliteit en we zijn zeer goed in staat om zelfstandig te werken en oplossingsgericht te denken. Zeer belangrijk is dat we zoveel mogelijk geconcentreerd én planmatig werken met daarbij oog voor het effect van ons eigen gedrag op de productiviteit van onze collega’s en natuurlijk onze klanten. Vooruit denken om zoveel mogelijk ad-hoc werkzaamheden en onnodige interrupties te voorkomen staat daarbij centraal.

Wij zoeken trainers met:

  • Een afgeronde WO of HBO opleiding.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als trainer.
  • Veel ervaring met werken volgens moderne time-management principes, waaronder Getting Things Done ® van de David Allen Company, Covey, Het Nieuwe Werken etc.
  • Je hebt een frisse, toegankelijke wijze van presenteren zonder wollig taalgebruik.
  • Je leest graag én veel, met name over persoonlijke ontwikkeling (productiviteit, communicatie, persoonlijke effectiviteit etc.) en je volgt de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media en technologie.
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen en bent gewend om resultaatgericht te werken met cursisten.
  • Technologie als bijvoorbeeld RSS, die je helpt bij het makkelijk volgen van de laatste nieuwe ontwikkelingen, is je niet vreemd.
  • Je maakt je nieuwe onderwerpen snel eigen en hebt plezier aan het toegankelijk maken van specialistische onderwerpen voor een groot publiek.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Reageren op deze vacature voor freelance trainer kan via onze collega Björn Deusings, bereikbaar per e-mail: bjorn@tijdwinst.com

Acquisitie en telefoontjes naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

046 4811 055 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 46 4811 055
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

8,6
10 0
Tijdwinst.com
4539 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time-management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

X