Ervaring leert dat deelnemers onze trainingen met veel enthousiasme en goede voornemens verlaten. Door de opzet van onze 1-daagse trainingsprogramma’s slagen de meeste deelnemers erin om zelfstandig de geleerde technieken en inzichten consequent in de dagelijkse praktijk toe te passen en vol te houden. Dit leidt binnen enkele weken op natuurlijke wijze tot nieuwe goede gewoonten op het gebied van slimmer werken en tijd besparen.

Dit proces is echter niet voor elke deelnemer even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Een extra steun in de rug kan hierbij helpen. Daarom bieden wij als extra ondersteuning diverse nazorg mogelijkheden:

Bij onze incompany trainingen bieden wij aanvullende ‘follow-up modules’ als aanvulling op het 1-daagse programma. Deze modules helpen om te komen tot een duurzame gedragsverandering en maximaal rendement. Deze follow-up modules zijn optioneel en kunnen ook na afloop van de training achteraf worden bijgeboekt. Je leest hierover alles in onze vrijblijvende offerte voor een incompany training, deze kun je via deze pagina aanvragen.

Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse cursus time management én in-company trainingen, de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date van de laatste nieuwe technieken en inzichten en zorg je ervoor dat je kennis op het gebied van slimmer werken op peil blijft.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten