Veelgestelde vragen

Follow-up

Hoe zorgen jullie ervoor dat het geleerde blijft hangen?

Ervaring leert dat deelnemers onze trainingen met veel enthousiasme en goede voornemens verlaten. Door de opzet van onze 1-daagse trainingsprogramma’s slagen de meeste deelnemers erin om zelfstandig de geleerde technieken en inzichten consequent in de dagelijkse praktijk toe te passen en vol te houden. Dit leidt binnen enkele weken op natuurlijke wijze tot nieuwe goede gewoonten op het gebied van slimmer werken en tijd besparen.

Dit proces is echter niet voor elke deelnemer even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Een extra steun in de rug kan hierbij helpen. Daarom bieden wij als extra ondersteuning diverse nazorg mogelijkheden:

Bij onze incompany trainingen bieden wij aanvullende ‘follow-up modules’ als aanvulling op het 1-daagse programma. Deze modules helpen om te komen tot een duurzame gedragsverandering en maximaal rendement. Deze follow-up modules zijn optioneel en kunnen ook na afloop van de training achteraf worden bijgeboekt. Je leest hierover alles in onze vrijblijvende offerte voor een incompany training, deze kun je via deze pagina aanvragen.

Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen én incompany trainingen, de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date van de laatste nieuwe technieken en inzichten en zorg je ervoor dat je kennis op het gebied van slimmer werken op peil blijft.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Lees meer over een cursus voor jou alleen

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees meer over een training samen met je collega’s

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 - 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 - 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time-management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - Tijdwinst.com (een handelsnaam van SRS Consulting B.V.)
X