Veelgestelde vragen

De verschillen

Wat is het verschil tussen de verschillende time management methodes en cursusaanbieders?

Niets ontwikkelt zich zo snel als de inzichten over time management en slimmer werken. Wanneer je op zoek gaat naar een training time management kom je al gauw in aanraking met termen als: Getting Things Done ® (GTD ®), Het Nieuwe Werken (HNW), planmatig werken, stress management, Outlook, Persoonlijk Efficiency Programma (PEP), lifehacking, FrankinCovey, professional organizer etc. Het cursusaanbod van methodes om je persoonlijke effectiviteit te verhogen is enorm en moeilijk te vergelijken.

De ambitie van ons team bij TIJDwinst.com is om de toonaangevende experts te zijn op het gebied van modern time management in professionele organisaties door de hele Benelux. Dit maakt dat je van ons mag verwachten dat we alle bekende time management methodes kennen en kunnen en alleen de beste elementen uit deze verschillende methodes verwerken in onze compacte cursussen en workshops.

In onze trainingen werken we dan ook uitsluitend met de laatste nieuwe technieken en inzichten die samen een complete en lichtgewicht time management aanpak vormen waarop je kunt vertrouwen in je veeleisende dagelijkse praktijk.

Time management gaat echter verder dan alleen maar weten hoe bepaalde time management methodes en software werken. TIJDwinst.com bestaat sinds 1999 en heeft sinds die tijd met vele grote en kleine organisaties gewerkt in heel Nederland en België. In de afgelopen jaren hebben we gezien wat werkt, maar vooral ook wat niet werkt (!) in de dagelijkse praktijk van kantoorwerkers. Naast een overvloed aan parate kennis over de beste time management methodes, proef je daarnaast deze praktijkervaring terug in onze trainingen.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 - 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 - 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time-management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

X