Niets ontwikkelt zich zo snel als de inzichten over time management en slimmer werken. Wanneer je op zoek gaat naar een training time management kom je al gauw in aanraking met termen als: Getting Things Done ® (GTD ®), Het Nieuwe Werken (HNW), planmatig werken, stress management, Outlook, Persoonlijk Efficiency Programma (PEP), lifehacking, FrankinCovey, professional organizer etc. Het cursusaanbod van methodes om je persoonlijke effectiviteit te verhogen is enorm en moeilijk te vergelijken.

De ambitie van ons team bij TIJDwinst.com is om de toonaangevende experts te zijn op het gebied van modern time management in professionele organisaties door de hele Benelux. Dit maakt dat je van ons mag verwachten dat we alle bekende time management methodes kennen en kunnen en alleen de beste elementen uit deze verschillende methodes verwerken in onze compacte cursussen en workshops.

In onze trainingen werken we dan ook uitsluitend met de laatste nieuwe technieken en inzichten die samen een complete en lichtgewicht time management aanpak vormen waarop je kunt vertrouwen in je veeleisende dagelijkse praktijk.

Time management gaat echter verder dan alleen maar weten hoe bepaalde time management methodes en software werken. TIJDwinst.com bestaat sinds 1999 en heeft sinds die tijd met vele grote en kleine organisaties gewerkt in heel Nederland en België. In de afgelopen jaren hebben we gezien wat werkt, maar vooral ook wat niet werkt (!) in de dagelijkse praktijk van kantoorwerkers. Naast een overvloed aan parate kennis over de beste time management methodes, proef je daarnaast deze praktijkervaring terug in onze trainingen.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten