In de laatste jaren ervaren mensen een steeds hoger wordende werkdruk. Teveel werk, het gevoel dat je altijd bereikbaar moet zijn en dat je snel moet reageren dragen daaraan bij. Het gevolg hiervan is in het ergste geval een burn out. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Gelukkig dat er een training bestaat die je leert omgaan met stress en werkdruk. Minder stress – meer werkplezier. Dat is het doel.

Hoge werkdruk kan 2 oorzaken hebben: het feit dat er daadwerkelijk teveel werk is of het feit dat er te hoge werkdruk beleefd wordt. Het ene is subjectief en het andere objectief. Vaak gaan ze echter hand in hand.

Tijdens onze workshop omgaan met werkdruk gaan we op beide aspecten in en komen met praktische oplossingen die je helpen om dit beter te managen.

We gaan onder andere in op de volgende zaken:


 • Concentratie en bereikbaarheid

  Hoe combineer je het feit dat we bereikbaar zijn via diverse kanalen met de concentratie die we alles kenniswerker nodig hebben om productief te kunnen zijn?


 • Je werk efficient organiseren

  Hoe organiseer je jouw werk zodanig dat je niet onnodig veel tijd kwijt bent aan planning maar wel overzicht hebt en flexibel kunt inspelen op binnenkomende verzoeken.


 • Prioriteiten stellen

  Hoe stel je op een efficiënte manier prioriteiten en communiceer je daarover naar anderen?


 • Uitstelgedrag aanpakken

  Hoe voorkom je dat grote taken onnodig lang blijven liggen waardoor je alleen maar meer stress zult ervaren.


 • Realistisch plannen

  Wat zijn de beste tips op het gebied van efficiënt plannen die jou helpen om meer rust, structuur en ruimte in de wekelijkse en dagelijkse planning te krijgen.


 • Duidelijk communiceren

  Hoe communiceer je op een duidelijke manier met anderen over zaken als deadlines, verwachtingen en taken zodat verwachtingen helder zijn.


 • Overzicht creëren

  Hoe creëer je een goed overzicht van je taken en verantwoordelijkheden zodat je een goed beeld krijgt van je daadwerkelijke werkdruk.

Kortom: praktische handvatten waar je direct wat mee kunt tijdens de workshop omgaan met werkdruk.

Praktische workshop die direct toepasbaar is

Tijdens de workshop omgaan met werkdruk is het de bedoeling dat we praktisch aan de slag gaan. We helpen je om je werk beter te organiseren en om afspraken te maken binnen jullie team over zaken als prioriteiten, bereikbaarheid en onderlinge communicatie.

Wij geloven er namelijk in dat wanneer je deze zaken aangepakt hebt, je meteen meer rust zult ervaren. Mocht er echter dan nog blijken dat er teveel werk ligt; dan heb je het in ieder geval helder in kaart gebracht. Nu kun je het samen met je team of met je leidinggevende op een constructieve manier hebben over de inhoud in plaats van over het gevoel.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
14
Apr

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
14
Apr

Rotterdam
09:00 - 16:00
Volgeboekt

Volgeboekt
20
Apr

Eindhoven
09:00 - 16:00
Volgeboekt

Volgeboekt
21
Apr

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
21
Apr

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Volgeboekt

Volgeboekt

Organiseer een workshop omgaan met werkdruk

Kortom onze workshop omgaan met werkdruk combineert de beste inzichten uit onze Time Management training met die van onze trainingen Assertiviteit en Gesprekstechnieken. Werkdruk is namelijk zoveel meer dan alleen ‘teveel te doen’ hebben.

Beleven jullie binnen jouw organisatie ook regelmatig een te hoge werkdruk. Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar jullie situatie en stellen we een programma samen dat past bij jullie team en jullie organisatie.

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Elisabetta – Eindhoven

Very hands-on Time Management training!

The training was well organized, interactive and useful. I appreciated a lot the practical approach of the trainer as it was helpful to connect what we were discussing to our everyday life. I also enjoyed the combination of small tricks and long-term approach that were offered as suggestion for the students in order to improve their time management skills.

Claudia – Vianen

Zin om ermee aan de slag te gaan!

Wat een positiviteit Patrick. Ik ben aangestoken door de effectiviteit en functionaliteit van de cursus. De volgende dag op het werk er direct mee aan de slag gegaan. Natuurlijk zullen niet alle besproken handvatten voor mij nuttig zijn, maar het is een fijne cursus.

Jeff – Amersfoort

Ik ga met energie aan de slag met mijn time management

Een ontzettend leuke en leerzame dag gehad met trainer Patrick. Wat de training leuk maakt? Interactie met de groep, verdieping in persoonlijke cases. Ik kan deze cursus zeker aanbeleven wanneer je het gevoel hebt altijd tijd tekort te komen, of niet lekker uitkomt met je projecten!

Stefan – Alkmaar

Eye-opener. Geweldige en simpele tips and trick mbt agenda en taken indelen.

Heldere en zeer behulpzame Timemanagement training. Zeker niet saai (ik kan nogal druk zijn en de hele dag van hot naar her rennen). De trainer is rustig en neemt de aandacht voor persoonlijke vragen. Theorie en praktijk worden goed afgewisseld. Deze training heeft me inzichten gegeven en gaat voor rust zorgen. Bedankt !

Gudrun – Kuurne

Een pak goeie tips voor het beter organiseren van dagelijkse taken en projecten

De opleiding van vandaag was zeker interessant. We kregen van de vlotte trainer een aantal praktische tips om je agenda, taken en mailbox beter te organiseren en projecten aan te pakken. Het zou zeker meer rust in mijn hoofd moeten brengen.

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten