Frisse time management tips om kostbare tijd te besparen

Gratis time management tips in je inbox?

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

 

Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!

Plezier in je werk? Onze noorderburen hebben het elke dag! Scandinaviërs zijn niet alleen cool, ze zijn meesters in plezier en geluk. Waar komt hun werkplezier vandaan?

Ben je jong en heb je last van burn out verschijnselen? Dan heb je waarschijnlijk ook te maken met onbegrip in je omgeving. Niet getreurd, zo zit de oorzaak van burn out op jonge leeftijd in elkaar én zo kom je er vanaf.

‘s Avonds in bed nog even NU.nl of Facebook checken? Dat is volgens onderzoek een ramp voor je nachtrust en vergif voor je brein. Night Shift is dé oplossing voor je guilty pleasure, zonder dat je je telefoon aan de kant hoeft te leggen.

De belangrijkste oorzaak van je tijdgebrek en ontevredenheid? De belangrijkste oorzaak van je tijdgebrek en ontevredenheid? Je eindeloze drang om spullen te kopen. Stop met gedachteloos dingen te kopen en begin met écht te leven! Laat je inspireren door deze minimalisten.

Voel je je opgejaagd en wil je je volle agenda het liefst leegruimen? Niet nodig. Het is mogelijk om juist te genieten van je volle agenda en drukke leven!

Bescheidenheid is voor domme mensen; daar komt het op neer als je carrière wilt maken. Jezelf profileren is cruciaal, zo doe je dat met 1 simpele e-mail per week.

De belangrijkste reden dat je niet meer op zoek gaat naar goede nieuwe muziek of interessante informatie? Tijd tekort. Voeg meer diepgang toe aan je drukke leven met deze 3 tijdbesparende vrienden.

Wifi is dé vakantiekiller! Denk twee keer na voordat je de volgende keer op zoek gaat naar een accomodatie mét wifi.

Glimmende nieuwe dingen, wie wordt er niet enthousiast van? Maar wacht! ‘Het oude’ bespaart je in veel gevallen meer tijd en geld dan ‘het nieuwste’. De feiten laten het zien.