Frisse time management tips om kostbare tijd te besparen

Gratis time management tips in je inbox?

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

 

Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!

Oververmoeid? Dat is waarschijnlijk mentale moeheid, voor jou als drukke kantoorwerker met een enorme hoeveelheid denkwerk. En dat type vermoeid zijn los je net even anders op, zegt onderzoek. In 10 minuutjes, dat wel!

Iedereen houdt van WhatsApp. Gratis berichtjes sturen! Maar er is nog veel meer om van te houden. Je geparkeerde auto of fiets, vind je er bijvoorbeeld makkelijk mee terug. Zo zijn er nog 10 handige WhatsApp trucs waar je nooit eerder van hoorde.

“Nog één afleveringetje Netflix!” – En dan in de ochtend om 06:30 kermend op de snoozer klikken. We kennen het probleem. Maar ook de nieuwste oplossing voor te weinig slaap! Ingefluisterd door een slaaponderzoeker. Het bleek de gouden tip.

Vaak verkouden, zelfs nu het bijna zomer is? Het AMC bewees dat 30 seconden de warme kraan dichtdraaien bij het douchen helpt. En hoé. Het effect op je weerstand, energieniveau en daarmee je productiviteit is verbluffend.

Of je nu te maken hebt met een irritante baas, vervelende werkzaamheden of zelfs tegen een regelrechte bore of burn out aan zit: er zíjn oplossingen. Nee, niet meteen ontslag nemen. De wetenschap heeft een beter idee, als je werk niet leuk is. Drie zelfs.