Frisse time management tips om kostbare tijd te besparen

Gratis time management tips in je inbox?

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

 

Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!

“Niksen helpt niet tegen stress!”

“Aaaah, even lekker een week ontstressen aan het zwembad”, denk je. Maar je denkt verkeerd, zegt ‘s Nederlands beroemdste neurowetenschapper Erik Scherder. Omgaan met stress van alledag, doe je wél met deze 5 bewezen brein-fixers.

Liever 6 uur werken, als een Zweed?

Minder werken wérkt, bewezen deze Zweden met hun 6-urige werkdag. En wat zij kunnen, kun jij ook – op de Hollandse manier. Je hoeft maar 1 obstakel in je werkdag te elimineren. Probeer het, in 3 stappen!

“Ik kan niet slapen” los je op in 10 minuten. Met een warme douche! Volgens onderzoekers hét wondermiddel voor het slapengaan. Ontdek hier de perfecte duur en temperatuur.

Dat je smartphone ernstig verslavend is, daar is de wetenschap het over eens. Van je telefoonverslaving af komen blijkt vrij simpel. In 2 stappen en 5 minuten doorbreek je de verslavingscirkel. Zonder stress, zonder iets te missen.

Vakanties gaan altijd te snel. Voor je het weet zit je weer met een bakkie pleur op kantoor naar je scherm te staren en is die zomerse vrijheid een verre herinnering. Gelukkig is er een manier om dat vakantiegevoel nét wat langer vast te houden.