Frisse time management tips om kostbare tijd te besparen

Gratis time management tips in je inbox?

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

 

Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!

Liever niet aanschuiven bij de bijna 26.000 brokkenpiloten die ons land jaarlijks rijk is? Apple bedacht iets superslims voor de telefoon in auto. Je hebt het al; alleen nog even activeren! Zo kun je veilig rijden (en bellen!) – met smartphone, zonder ongelukken.

Maar liefst 8 miljoen (!) Nederlanders geven aan dat ze slecht slapen en 1,6 miljoen maakt gebruik van slaapmiddelen zoals melatonine, terwijl die volgens artsen niet werken. Gebruik deze SOS tips om je dag te redden van slaaptekort.

Jij wil een marathon rennen? Een business opzetten? Het gaat ein-de-lijk gebeuren, nu je weet dat al je ideeën en ambities nog maar 3 stappen van je verwijderd zijn: dromen, durven, doen – maar dan praktisch!

Ping-ping-ping! Waar was nu dat ene berichtje gebleven, aan jou gericht? En hoe zit het nou met ‘de blauwe vinkjes’?! Gebruik deze slimme tips om dat groeps-WhatsAppen nu eindelijk eens goed voor elkaar te krijgen.

Het wasmachine-schuim staat tot aan het plafond. Probleem. Je moet een nieuwe. Maar wat weet jij nou van de beste koop wasmachine? Of headphones? Of grasmaaiers? Of de beste cadeaus…? De oplossing, in 1 minuut.