Frisse time management tips om kostbare tijd te besparen

Gratis time management tips in je inbox?

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

 

Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!

Keer op keer las je hoe jij je eigen mailbox tot in de puntjes organiseert. Maar wat nu wanneer je een mailbox deelt? Met een collega bijvoorbeeld. Of een hele afdeling?! Hoe manage je dán je inbox? Simpel: volg deze 3 stappen en leer hoe je efficiënt een gezamenlijke mailbox beheert. Dit schema helpt je op weg:

“Hey, mag ik negatieve feedback van jou?” Dat ga je niet zeggen. Dat wil je niet zeggen. Maakt het gesprek alleen maar ongemakkelijk. Dus pak je het subtieler aan. En professioneler, met de feedback technieken van 2 professoren.

Sommige mensen blaken van het zelfvertrouwen. “Had ik dat ook maar”, zucht je misschien — in plaats daarvan twijfel je regelmatig aan jezelf en aan je competenties. Wat blijkt nu? “Te weinig zelfvertrouwen is oké.” Dat zit zo:

Je zin doordrammen en daarmee wél je gelijk krijgen, maar tegelijkertijd de onderlinge band verwoesten? Niet doen. Er bestaat namelijk een veel betere manier om tot een goede deal te komen, zonder dat je daarbij vijanden maakt. Doe het zo:

Wil jij je team motiveren, vergeet dan bonussen en targets. Volg het advies op van Dan Pink: prikkel je team’s intrinsieke motivatie en speel in op 4 factoren: autonomie, meesterschap, doelmatigheid én verbondenheid. Dat doe je op deze 4 manieren.