Frisse time management tips om kostbare tijd te besparen

Gratis time management tips in je inbox?

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

 

Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!

Profijt hebben van je opgedane kennis? Wees je dan bewust van dit schokkende feitje: “Veel mensen vergeten 90% van wat ze leren binnen 1 week. En het grootste deel van dat vergeetwerk gebeurt al binnen de eerste paar uur.” Tenzij je rekening houdt met de Ebbinghaus-curve. Dan onthoud je het wel.

Toen je een paar weken geleden nog vanuit je kantoor werkte, bleek concentreren al vaak lastig. Nu je vanuit huis werkt, is dat niet anders. Wij bieden de oplossing: 1 ontzettend eenvoudige (en smakelijke) time management techniek voor meer concentratie. Het geheime ingrediënt? Een tomaat…

We moeten leren omgaan met het ‘nieuwe normaal’ en dat levert voor velen gevoelens van angst en stress op. Om deze gevoelens te temperen; 8 manieren waarmee je de rust bewaart. Probeer ze; in tijden van tegenspoed, maar ook gewoon voor alledaagse kopzorgen.

Pixar de filmmakers. Daar weten ze wat slimmer werken is: samenwerkendoor feedback. Feedback geven én ontvangen, zonder conflict en zonder hiërarchie. Dit is hoe dat werkt, en waarom het zo goed werkt – voor een teamspirit zoals bij Pixar. Hint: 1 vraag maakt het verschil!

Lukt het je niet om door dat theoretische boek heen te komen? Is het te veel informatie en heb je geen idee hoe je dit moet onthouden? Deze 4 noteer- en leertechnieken bieden de oplossing.

Tijdens onzekere tijden is het belangrijk dat je met je team blijft communiceren. Niet alleen om ze een hart onder de riem te steken, maar juist om hen op te hoogte te houden van ontwikkelingen. Deze 8 communicatie-tips helpen daarbij.

Google heeft een online handleiding uitgegeven waarin zij beschrijven wat goed leiderschap voor hen betekent. Wat blijkt? Het megabedrijf hanteert deze 4 simpele richtlijnen — richtlijnen die ook jij makkelijk kunt toepassen.